Seni Bekliyoruz!
Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 29-31 Temmuz tarihleri arasında Beytepe Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. Hayatın bütün renkleri burada... Peki ya sen?
Etkinlikler

2021-2022 Mezuniyet Törenimiz Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, Dekanımız Sn. Prof. Dr. Şefika Şule Erçetin ve Saygıdeğer Öğretim Elamanlarımızın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Bölüm ve Fakülte birincisi öğrencimiz Ayça Gökçe ile bölüm ve fakülte ikincisi öğrencimiz Dilay Ülker'e plaketlerini Sn. Rektörümüz takdim etmiştir. Tüm mezunlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Anabilim dalımız başkanımız Sn. Prof. Dr İsmail Hakkı Mirici koordinatörlüğünde İngiliz Dili Eğitimi olarak program geliştirme sürecimizin ilk toplantısını gerçekleştirdik. Tüm katılımcılara katkıları için teşekkür ederiz.

Anabilim dalımız başkanımız Sn. Prof. Dr İsmail Hakkı Mirici koordinatörlüğünde, ELT Yüksek Lisans öğrencilerimizin organize ettiği İşaret Dili Eğitimi Webinar serisi Samet Ünal hocamızın eğitimleriyle tamamlanmıştır. Organize komitesine, Samet Ünal hocamıza ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Ü. Ufuk BALAMAN'ın yürütücüsü olduğu "Digitizing Pedagogical Task Design For Interactional Competence" adlı uluslararası proje "Erasmus+ Yükseköğretim Alanı Dijital Eğitime Hazırlık için Ortaklıklar (KA226-HE)" kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.